Setrebrygga nord og sør

Bryggesjef Setrebrygga Sør: Per Henry Ellingsen
Bryggesjef Setrebrygga Nord (flytebryggene): Terje Larsen

Båtuttak våren 2020

På grunn av situasjonen vi har med korona virus må vi organisere båtuttak annerledes enn vi pleier.

Myndighetene forbyr arrangementer og samlinger på mer enn 5 personer.

Vi oppfordrer derfor folk til å ordne seg selv med kranbil der hvor det er mulig, slik at vi får spredd uttaket over flere bolker.

Felles uttaket vil gå over 2 dager. På denne måte reduseres antall personer samlet.

Viktig at alle tar hensyn til hverandre og følger 2m regel mellom personer.

Båtuttak med Kranbil: Onsdag 6/5-20  KL 15.00  Pris: Kr 1500,-

Båtuttak med Mobilkran: Torsdag 7/5-20  KL 15.00  Pris Kr 1900,-

• Båt må være klar til uttak senest dagen før.
  • Eier møter opp så tett på uttak som mulig.
  • Kun eier som stiller på hver båt

Båtforeningen stiller med et lag på 4 personer som assisterer eier og blir med på alle løft.

Uttak starter i nordre ende mot Norcem kl 15:00 og vi antar ca 4 båter pr time.

VIKTIG !

Nytt i år, Alle som skal ta ut båt må betale på Vipps til Brevik Båtforening på forskudd.
(Kranbil/Mobilkran tar ikke imot Kontant betaling lenger.)

Vipps 574515 Brevik Båtforening

Båtkranen på brygga

Skal kun brukes til korte reparasjoner. Ved lengre opphold (over et døgn) skal bryggesjef kontaktes. Det er ikke tillatt å pusse opp båter på land i perioden 1. juni til 1. oktober. Kranen brukes på eget ansvar og det må ryddes etter bruk. Ikke-medlemmer må kontakte bryggesjef.

Søpledunker

Må ikke overfylles, lokket skal alltid kunne lukkes helt igjen. Det har vært mange episoder med dyr som har spredd søppelet utover bryggeområdet.

Båtplasser

Det er ikke tillatt å forskyve uteliggere eller ankerfester (vaiere). Ved problemer eller spørsmål kontaktes bryggesjef. Det er ikke tillatt å låne ut båtplasser til andre uten at bryggesjef kontaktes. Ved bytte av båt må også bryggesjef underettes.

Vannposter

Om vannslanger mangler skal det ikke hentes slanger fra andre poster. Kontakt bryggesjef.

Ang. betaling av båtplassen

Det er ens eget ansvar å si fra om regningen uteblir. Retten til båtplass opphører om denne ikke er betalt i tide.

Setrebrygga er en dugnadsbasert båthavn. Vi jobber alle frivillige på dugnad for å bevare en trivelig havn! Er noen medlemmer misfornøyde med regler/løsninger ber vi om å slippe høylytte diskusjoner på bryggeområdet. Dette av hensyn til barn og øvrige beboere ved brygga.

Båteiernes forpliktelser og ansvar ved bruk av foreningens brygger og opplagsplasser.